Standing Meeting

Welkom bij 
FITNET BENELUX

Samen slim ondernemen

Fitnet Benelux ondersteunt ondernemers uit de fitnessbranche om hun bussiness zo goed mogelijk uit te bouwen door gericht advies te verstrekken en door connectie met andere ondernemers en partners te organiseren die kunnen bijdragen aan een oplossing voor hun vraag.

 

Openingsuren

Getting Coffee

OPENINGSUREN SHOWROOM

Op Afspraak

 

Wat doen we?

We detecteren de noden van onze leden door een bezoek aan de club, telefonisch contact of bezoek aan onze showroom en beantwoorden de vraagstukken van ondernemers door hen te connecteren met collega's en partners die hieraan kunnen bijdragen. Sinds 2019 verdelen we enkel high-tech testtoestellen die je kan komen testen tijdens de openingsuren of op afspraak.

In 2018 is Het Fitnessnetwerk zich gaan heroriënteren naar een nieuwe 2.0 versie namelijk:  Fitnetbenelux, een officiële branche organisatie waar verschillende professionals gebruik kunnen van maken om hun business te optimaliseren.

De insteek is dat elke professional (clubeigenaar, kinesitherapeut, trainer, bewegingscoach, enz..) vandaag de dag de kans krijgt om de juiste informatie te krijgen over zijn investeringen, opleidingen, recurrente kosten, ....zodat niets meer aan het toeval wordt  overgelaten !

Na 5 jaar intensief veldwerk kunnen we stellen dat we nu voor iedereen "à la carte "oplossingen kunnen aanbieden en onze manier van werken te herleiden is  tot 3 belangrijke werkwoorden:  Adviseren - Connecteren - Organiseren

ADVISEREN

Standing Meeting

Kostenbeheersing
Toestellen (showroom)
Investeringen
Leadgeneratie
Klantbegeleiding
Automatisatie
Retentie
Financieel
....

CONNECTEREN

Casual Business Meeting

Ondernemers onderling

Ondernemers met partners

Partners onderling

ORGANISEREN

Modern Work Space

Bezoek onze showroom
Clubbezoeken
Topic meetings
Opleidingen

 

BESTELPLATFORM B2B