CORONA UPDATE CLUBS

14 maart 2020

Iedereen in onze sector wordt geconfronteerd met de corona pandemie en de getroffen maatregelen zijn voor vele fitnessondernemers een harde noot om te kraken. Er zijn nog steeds enkele collega's die hopen dat ze onder bepaalde omstandigheden kunnen open blijven. Maak voor uzelf even de analyse welke diensten je aanbiedt en wat nog wel en wat zeker niet meer mag.

Enkel groepslessen en fitness: zaak volledig sluiten
Personal training: kan voorlopig nog 1 op 1, op afspraak, achter gesloten deuren, in de week en in het weekend
Verkoop voedingssuplementen: valt onder winkel en mag in de week open zijn
Voedingsbegeleiding: zelfde als Personal training

Heb je dus een fitnessclub met meerdere nog toegelaten diensten dan moet je de fitnessruimte en groepslessenzaal afsluiten en enkel de toegelaten diensten uitoefenen. Steeds rekening houden met de veiligheidsvoorschriften die je dankzij facebook hieronder kan nalezen.

Voor verdere updates willen we jullie verwijzen naar de info die verschijnt op de facebookpagina van Fitness.be. Als brancheorganisatie staan ze samen met Unizo in direct contact met de overheid.

Gebruik de tijd die nu vrijkomt om verder aan de zaak te werken, service te bieden aan je klanten door bvb online trainingen aan te bieden.

Wens je graag een afspraak om eens naar Keerbergen te komen en onze oplossingen te ontdekken voor de nieuwe manier van coaching, testing, ... bel me op 0475/290349 (Karl) en we spreken 1/1 af. 

Veel sterkte nog in deze uitdagende tijden en blijf positief.

 

0475 29 03 49

Fitnessnetwerk BVBA
Duivebergen 2a
3140 Keerbergen
België
IBAN BE07 7310 1409 3566
BTW NR BE0831.983.549

©2020 by FITNET BENELUX.